Сигнал за неправилно паркиране в градския парк

До кмета на община Ямбол

Валентин Ревански 

копие:

До председателя на ОбС Ямбол

Антон Шиков 

До общинските съветници

мандат 2019-2023 

До гражданите на община Ямбол 

До медиите 

С И Г Н А Л за проверка

от Иван Димитров Кърцъков

 

            Относно: Паркиране в градския парк на Ямбол, ДО паркинга до спортна зала „Диана“ на водач на автомобил

            Уважаеми г-н Ревански,

            Уважаеми г-н Шиков,

            Уважаеми дами и господа общински съветници,

            Уважаеми съграждани,

            Уважаеми дами и господа от медиите,

           

 

Днес 07.12.2020 г., малко след 16:00 часа ми  се обадиха граждани, излезли на разходка в парка, които ми изпратиха и снимки като доказателствен материал, че около15:30 часа, при положение че паркингът до зала „Диана“ е бил полупразен, един от вашите зам.кметове е паркирал личния си автомобил по начина, видно от снимките, като тотално е запушил пътя за линейки, коли на пожарната и полицейски автомобили в случай на нужда и върху зона, забранена за паркиране по ЗДвП?! По този начин те морално ме задължиха да ви изпратя въпросните снимки и да ви задам ред техни въпроси! Вие и зам.кметовете ви не спряхте да нарушавате правилата на синята зона и ЗДвП, за което аз лично разполагам с достатъчно снимки и свидетели, макар че и една е достатъчна, като дори един потребител във фейсбук с никнейм „Валентин Ревански“  (https://www.facebook.com/vrevanski )ми написа, че: „6. За личния ми автомобил, както и за тези на екипа ми. Може би не сте обърнали внимание, че за служебна работа използваме основно личните си автомобили. Информирайте се и за броя на шофьорите. Техният брой е по-малък, отколкото по времето, когато Вие бяхте на власт. Попитайте и тези, които Ви информират, също да Ви кажат дали заместник-кметовете и имат един ден ползван отпуск от началото на мандата.“ – това вие ли сте г-н Ревански? Ако сте вие мислите ли, че използвайки по този начин личните си автомобили сте над закона?! Ако е така, явно за вас и за зам.кметовете ви това е практика да нарушавате законите на РБългария?!

 

Аз няма да коментирам случая в парка, но въпросните граждани ме помолиха да ви задам следните въпроси:

 1. Въпросния зам.кмет е паркирал, така защото по този начин е искал да даде личен пример на всички граждани и гости на община Ямбол как НЕ трябва да се паркира, като „тайно се е надявал от храстите да изкочат служители на КАТ“ и да го глобят за назидание на всички нарушители?!
 2. Може би ръководителите на община Ямбол са решили, че след Синята зона могат да нарушават гьотере всичко, защото им се разминава всеки път?!
 3. А може би цялото ръководство са си повярвали, че и тях няма кой да ги накаже въпреки, че нямат собствен персонален асансьор (а може и да имат)?!

 

Другите въпроси ще ви ги спестя, защото не са за „пред хора“.

 

            Убеден съм не на 100%, а на 1 000 %, че такова поведение бившия кмет никога нямаше да позволи на когото и да е, включително и на заместниците си!

 

Приложение: 2 броя снимки, на които прекрасно се вижда ДК№ на автомобила

 

В очакване на ПУБЛИЧЕН ОТГОВОР НЕ ДО МЕН, А ДО ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА ОБЩИНА ЯМБОЛ, ЗАЩОТО СЪМ НА МНЕНИЕ, ЧЕ ИМ ГО ДЪЛЖИТЕ.

 

С уважение: Иван Кърцъков

About the Author :

14 Comments to “Сигнал за неправилно паркиране в градския парк”
 • Страхил
  December 8, 2020 - Reply

  Кърцъков, айде нещо и от мен:

  “Водачите и пътниците в моторни превозни средства, … когато са в движение, използват обезопасителните колани, с които моторните превозни средства са оборудвани.
  (чл. 137а, Закон за движението по пътищата)

  Пътниците в моторни превозни средства, … когато са в движение, използват системи за обезопасяване, с които моторните превозни средства са оборудвани.
  (чл. 137в, Закон за движението по пътищата)”

  Защо това не важи за автомобилите на СПООР?
  Кой общински началник е отменил този чл. 137?

  • Карцъкова
   December 8, 2020 - Reply

   Карцъков, ако си ми пръдня, не знам дали искам да те помириша

 • Иван
  December 8, 2020 - Reply

  Солташака на Реванси бързо подкара кола за 70 000 лева. Преди да стане ЗАМ, караше служебните коли на САКАРЕЛА! Явно не са му плащали добре в частното предприятие на СВЕТЛЕШИЯ. А ние ямболлии се чудим къде отиват “СПЕСТЕНИТЕ” от ЧИСТОТА, осветление ПАРИ!!! И затова са УВЕЛИЧЕНИ НЕКОЛКОКРАТНО всички данъци. Пестим и от охраната на важни общински обекти. Дали и предприятията на РЕВАНСКИ са без ОХРАНА, и са разграден двор. Като гледам ЧАЛГОТЕКАТА как си я ремонтира още март месец, заедно с асфалтирания път – СТАВА ЯСНО КЪДЕ НИ ОТИВАТ ПАРИТЕ ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ!!!!!

 • анонимен
  December 8, 2020 - Reply

  Спрете с простотиите си . Не хвърляйте кал срещу човек ,който за година само се доказа че обича ЯМБОЛ и работи за него. Нима вие сте безгрешни ангели небесни? Злобата ви е силна ,като Ниагарския водопад. Поне впрегнете тази сила за да става нашия град все по-хубав.

 • Потребител
  December 8, 2020 - Reply

  Щяха да намалят синята зона и паркиране за половин час няма, а за паркирането на разни с протекции от общината няма правила. И валидно място заето на Соц комплекса от такива шефчета.

 • Потребител
  December 8, 2020 - Reply

  Щяха да намалят синята зона и паркиране за половин час няма, а за паркирането на разни с протекции от общината няма правила. Инвалидно място заето на Соц комплекса от такива шефчета.

 • Иван
  December 8, 2020 - Reply

  Тая нещастна курва Кърцъкова да вземе да обясни на обществото, как предизвика катастрофа с ЯМБОЛСКИ ЛЕКАР, след което отиде в съда, ИЗЛЪГА, извъртя нещата и го осъди.
  Айде бе, нещастник, СЕГА АЗ ИСКАМ ОТГОВОР ОТ ТЕБЕ. Да ти припомня ли, ако си забравил?
  Само че ЛЕКАРЯТ няма време да се занимава с тебе, защото има много по-важна работа. А ти си толкова долен и прост…

 • Иван
  December 8, 2020 - Reply

  и още нещо да обясни този измислен герой КАРЦАКОВ.. ЩО СЛАВОВ те нарита от ОБЩИНАТА,А?
  ЗАЩО? ЗАЩО? ЗАЩО?
  Защото си ДОЛЕН ОБИРДЖИЯ ! А СЕГА КАЖИ, КОЛКО СИ ОТКРАДНАЛ, ЗА ДА ЖИВЕЕШ , ЗА ДА ХОДИШ ПО ПОЧИВКИ без да работиш вече 7 години . ААААААААААААААА??????

  • Бакалов
   December 8, 2020 - Reply

   Иван КАРЦЪКОВ е ” мъж”, ще отговори… Да не мислите, че е само рубриката” Карцъков Пита”… Кажи бе Иване ????

 • Иван
  December 8, 2020 - Reply

  Общо взето пишещ БЕЗДЕЛНИК в ДЕЛНИК

 • Anonymous
  December 8, 2020 - Reply

  Може да сме безДЕЛНИЦИ, но не сме без празници. Честит празник 😀

 • Иван
  December 8, 2020 - Reply

  Бакалова, твой мъж ли е
  Ай ся предлагам рубрика ДАВИГОНАКЪРЦУРЯ

 • Пенчо
  December 9, 2020 - Reply

  А Ямбола си го НАРЕВАНСКИ яко😁

 • Елена
  December 9, 2020 - Reply

  ТОВА ЧЕ КАРЦЪКОВ НЕ ДОИ ДЪРЖАВАТА БЕЗ СЛУЖБИЦА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ НЕ РАБОТИ !НАПРОТИВ ТОЙ ИМА ФИРМА И НАЕМА ОБЕКТИ ДОРИ И ИЗВЪН ЯМБОЛ !

Leave a reply