Сивият кардинал на община Ямбол при Валди Тотев

10368328_623798881030536_1015182271932057412_oГолемият рок музикант и композитор Владимир Тотев привлече в събота в „Рок Пица” интересни птици  в града ни, сред които се оказа и секретарят на община Ямбол Антон Кабрански.

Сивият кардинал в Бялата къща през фас паузата сподели, че вече пет пъти общината обявява конкурс за шеф на финансовата дирекция, но така и нямало кандидати. На въпрос на „Делник” кой тогава подписва финансовите документи, Кабрански сподели, че на него е възложена мисията. Подхвърлянето на репортера ни, че при това положение някогашният репортер на „Делник” може да бъде привикван в прокуратурата, бе посрещнато спокойно – Кабрански държал здраво юздите и не мислел да влиза в съдебните зали като подсъдим.

Историкът по образование, който учеше и право, ала не е съвсем ясно докъде докара с юриспруденцията, след цигарата отново влезе да се наслади на класата на Валди Тотев, който след страхотния концерт на „Щурците” на 25 май 2010 г. пак се появи край Тунджа.

За което заслугата е на собственика на „Пица Рок” Панайот Балахуров, който не само е заклет почитател на рока, но и умее да привлича големите имена на България в заведението си.

About the Author :