Свободна Безмитна Зона-Бургас обслужва и обработва агротовари

 

Свободна Безмитна Зона-Бургас предлага комплексна услуга по логистика и обработка на насипни и пакетирани количества агротовари – зърнени и бобови храни, химически торове с възможност за съхранение на открити или закрити площи, механизирани /ръчни претоварни операции, вкл. пълнене на зърно насипно в контейнер, пакетиране в торби 20/50 кг и 500/1000 кг, разделяне по видове/партиди, взимане на проби, автомобилна везна до 80т. при вход/изход, оформяне на митнически документи и др. услуги по заявка и инструкции на клиента.

Входящите от трети страни товари, насипни и опаковки, могат да ползват митнически режим „свободна зона“ – освободени от мита и ДДС за времето на съхранението им. Дружеството има богат опит в обслужването на този вид товари от/за кораб през Пристанище Бургас, консолидиране/дистрибуция с последваща експедиция до крайна дестинация. За последните 10г.

Логистичен терминал Свободна Безмитна Зона е обслужил над 370 хил. т. зърнени култури и 150 хил. т. торове, споделя изпълнителният директор на дружеството.

Логистичен терминал Свободна Зона Бургас разполага с 24/7 подвижна охрана, видеонаблюдение и контрол на достъпа.

Повече информация относно обслужване на конкретни партиди може да бъде получена онлайн или в централния офис на компанията.

About the Author :

Leave a reply