Само 25 души са заявили желание да гласуват с подвижна ковид – секция в Ямбол, 22-ма са в община „Тунджа“

Ямбол, 14.11.2021

Само 25 души са заявили желание да гласуват с подвижна ковид – секция в Ямбол. В община „Тунджа“ подалите заявления са 22 -ма от 12 села. Активните случаи и поставените под карантина в Ямболска област вероятно са над 2500 – активните случаи са към 1400, отделно има и карантинирани.

И в двата списъка на ковид-секциите – в Ямбол и в „Тунджа“, има по един отпаднал, защото е постъпил в болница.

Отделно в болничните заведения, където се лекува Ковид 19, има сформирани ковид – секции.

About the Author :

2 Comments to “Само 25 души са заявили желание да гласуват с подвижна ковид – секция в Ямбол, 22-ма са в община „Тунджа“”
  • глас в пустиня
    November 14, 2021 - Reply

    Влязох в 84 секция в Ямбол да гласувам.Избрах опция 1 – за президент и за нар.представители. Посочих избора си за президент и по-нататък не ме допусна да гласувам за нар.представители, а ми принтира вота за президент. На кой господ да се оплаче човек?Налице е нещо объркано в софтуера, който ме спира да дам вота си за нар.представител. След мене това се случи същото и с мой колега, който също не успя да гласува за нар.представител.Или това е нарочно – не знам!

  • глас в пустиня
    November 14, 2021 - Reply

    Моя позната, живееща в ЦГЧаст, същот нещо ѝ се случило днес при гласуването. Избира да гласува опция 1 , за президент и нар.представител, а е успяла да гласува само за президент. Сестра ѝ в столицата е гласувала само за н.представител Какво става, никой не дава инфо относно тия издънки на софтуеристите .

Leave a reply