Рождени дни в клуб „Дълголетие”

DSC03123Неуморима е тази енергия на възрастните хора от Стралджа!.За пореден път членовете на клуб „Дълголетие” доказаха завиден колективен живот. През ноември членовете на фолклорната група организираха съвместно отбелязване  рождените дни на 10 мъже и жени и това се превърна в повод за представяне на кулинарно, танцово и певческо изкуство.

Вълнуващи бяха поздравителните думи към Янка Атанасова, Минка Балтова, Тодор Кондов, Донка Атанасова, Димка Пепелова, Станка Бойчева, Кута Тенева, Петранка Рахнева, Недялка Бомбова, Петко Атанасов. Рождениците няма да забравят  изненадите поднесени от  Стойка Маринова, Мара Стойчева, Маринка Колева. Дълго ще помнят мъдрите думи на Сирма Тодорова, ще се опитват да  повтарят артистичността на Георги Александров.

DSC03118„Без особени усилия, но с голяма човещина успяхме да превърнем един есенен ден в необикновен за тези хора. И това ни прави щастливи!”, споделят организаторите.  Отговорът на рождениците беше в топлите благодарствени думи на Петранка Рахнева, в  нескритото вълнение, в богатите маси на които имаше баници и кексове, домашни мезета , стралджанско вино и ракия. Празникът завърши с пенсионерско надпяване и надиграване.

About the Author :