Реформаторският блок в Ямбол праща бивш шеф на Енергото за кметските избори?

1409673267IMG_4734Димитър Стоянов  е човекът, който Реформаторският блок в Ямбол праща на изборите за кмет в областния град.  Някогашният шеф на „Електроразпределение” е член на мистичния по-скоро Граждански съвет на Реформаторския блок, една структура, която нито се чу, нито се видя, през целия период след парламентарните избори на 5 октомври миналата година.

На тях втори в листата от Ямболския избирателен район бе Димитър Стоянов, водач, след луди скандали в 12 без 5, стана Николай Ненчев, шефът на едно от многобройните БЗНС-та , сега военен министър. До този ход по никое време се стигна, заради несъгласието на ДСБ, СДС и Партията на Кунева, начело на листата за депутати да е младият Чистов, човек на земеделците.

Два, независими един от друг източници, заявиха за „Делник”, че Димитър Стоянов ще излезе като кандидат за кмет на Реформаторския блок в Ямбол.  Преди доста време СДС предложи съсобственика на фирма „Вилтон” Павел Додов за градоначалник на Ямбол, но явно нещата са отишли към Стоянов, който също е от доста време в частния бизнес, като собственик на фирма „ДИКС 2001”.

About the Author :