Реформаторите още мътят Гражданския съвет

G_StefanovAДва месеца след като излязоха на светло и представиха лицата си пред ямболските медии, местните шефове на Реформаторския блок не могат да стигнат до изграждането на Гражданския съвет, на който толкова много залагат от политическото движение.

За „Делник” вчера председателят на „Демократи за силна България” в областта Тодор Тодоров заяви, че няма имена, които могат да се обявят като представители на Гражданския съвет, преди това същото потвърди и областният координатор на „Движение България на гражданите” доктор Георги Стефанов.

Междувременно Реформаторският блок се раздели с лидера на „Синьо единство” Илиян Янев, както това стана и в цялата страна, поради неразбирателството с водача на политическата формация „Синьо единство” Надежда Нейнски. Мъждукащото ямболско СДС продължава да е вън от динамиката на ситуацията, няма данни в него да се завръщат ветерани от синьото време на Прехода. Въпреки че през ноември в Ямбол дойде председателят на националното ръководството на БЗНС Николай Ненчев, който е родом от село Кукорево, и той не постигна кой знае какво раздвижване в редиците на тази земеделска партия, а тя също се включи в Реформаторския блок, макар и на по-късен етап.

About the Author :