Ремонтните дейности около ДКЦ-1 в Ямбол продължават

Ямбол, 28.10.2021 г.

Продължават дейностите по благоустрояване, изграждане на зони за паркинг на автомобили, рехабилитация на тротоарни и обособени зони за отдих около Диагностично-консултативен център 1 – между улици „Генерал Владимир Заимов“, „Георги Сава Раковски“, „Независима България“ и „Желю Войвода“.

Вчера на място бяха кметът на Ямбол Валентин Ревански и заместник-кметът Михаил Керемидчиев, в чийто ресор са устройството на територията и строителството, за да се запознаят и проверят как вървят ремонтните дейности. По-късно те проследиха ремонтите и по останалите обекти в града.

Благоустройството на ул. Жельо войвода“ вече приключи, в момента ремонтните работи се осъществяват южно от бл.2 на ул. „Независима България“. В този участък ще бъде изграден паркинг с 45 броя паркоместа, ще бъде направен ремонт на уличната и тротоарната настилка, бордюрите ще бъдат подменени.

Предстои ремонт на тротоарната настилка и изграждане на нови зони за паркиране на автомобили и южно от бл. 4 на ул. „Независима България“ с 21 паркоместа.

Зелените площи пред бл. 2 и бл. 4 ще бъдат запазени и облагородени – ще бъдат отстранени опасни дървета, а на тяхно място ще бъдат засадени нови.

Ремонтът ще подобри и възстанови транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на пътната настилка, ще бъдат осигурени 66 допълнителни паркоместа, ще бъде осигурена безопасността на движението в района, както и достъпът на хора с увреждания.

About the Author :

4 Comments to “Ремонтните дейности около ДКЦ-1 в Ямбол продължават”
 • Страхил
  October 28, 2021 - Reply

  ДКЦ-1 !

  Кажете, че става въпрос за поликлиниката бе айол.
  Най-красивата сграда в града, заедно с Дома на техниката.
  БРАВО!!

 • анонимен до Страхил
  October 28, 2021 - Reply

  Имаме 4 поликлиники. Първа-където е ремонта на улиците. Втора-Каргона. Третата е срещу Клиниката по Кардиология. Четвъртата е Стоматологичната( сега се казва за лекари по дентална медицина).

 • XMC.pl
  May 11, 2022 - Reply

  I think the above article is informative for all concerned people. For me the Information is really really useful.

 • www.xmc.pl
  May 13, 2022 - Reply

  With an intention to obtain an emergency food supply, it is highly recommended that people make their own purchases through the online world.

Leave a reply