Ремонтните дейности в Ямбол продължават

Ямбол, 10.03.2023 г.

Община Ямбол продължава да извършва ремонти дейности на различни места в града.

Започна оформянето на паркинг зад бл.72 и бл.74 в ямболския квартал „Граф  Игнатиев“. Положени са бетонови бордюри, поставени са и бетоновите паркинг елементи, предстои полагането на асфалтобетоновата настилка.

Продължават ремонтните дейности на ул. „Търговска“ – от ул. „Милин Камък“ до Обходен път-изток, където тротоарите се подготвят за поставяне на настилката.

Ремонт тече и на ул. „Еледжик“ – подменя се водопроводната инсталация и след това работата ще продължи с оформянето на паркинг и придаване на нов облик на улицата.

В момента се полага настилка на ул. „Полковник Николай Бакланов“№8, там досега никога не е имало такава.

Продължават и ремонтните дейности по изграждането на кръговото кръстовище на ул. „Димитър Благоев“, ул. „Ямболен“ и ул. „Пирин“.

Ремонтът на ул. „Търговска“ – в участъка от ул. „Крайречен булевард“ до ул. „Милин камък“, също продължава. През изминалата седмица беше положена асфалтобетоновата настилка на тротоара, а в момента и там фрезоват уличната настилка.

Ремонтът пред бл.148 на ул. „Търговска“ (блок на Завода за малц), където беше създаден паркинг, ограден от бетонови бордюри и настилка от бетонови паркинг елементи, приключи. Там беше обособен и тротоар пред паркинга, изграден от бетонови павета.

Рехабилитация и частична реконструкция беше направена и на улица „Бузлуджа“ – в участъка от ул. „Волга“ до ул. „Георги Дражев“, както и на прилежащия към нея паркинг. Чрез този ремонт беше осигурена възможност за дясно завиване от ул. „Бузлуджа“ към ул. „Георги Дражев“ и ефективно отводняване на района.

 

About the Author :