Ремонтите в Ямбол продължават и през зимата

Ямбол, 28.01.2022 г.

Ремонтните дейности в Ямбол продължават и през зимния период. „Има много места, по които трябва да се работи, ежедневно постъпват много сигнали за подобрение на инфраструктурата в града. Дейностите няма да спират и през зимата, ако метеорологичните условия позволяват“, коментира кметът на Ямбол Валентин Ревански.

Към днешна дата се извършва текущ ремонт на паважната настилка на улица „Бояджик“ в квартал „Каргон“.

Благоустроява се и пространството зад блок № 2 на ул. „Атанас Кратунов“, предвижда се подмяна на старите и  липсващи бордюри с нови, обособяване на нови паркоместа, ремонт на тротоарна настилка с нова и полагане на настилка /перфориране бетонови  елементи/ в частта, използвана за паркинг и към достъпа до гаражните клетки на блока.  Продължават и ремонтните дейности по тротоарната настилка на улица „Драма“ в участъка от улица „Граф Игнатиев“ до улица „Ксанти“.

Напредва и работата по един от най-важните инфраструктурни проекти – ремонтът и реконструкцията на улицата от  бензиностанция „Шел“ до ул. „Атанас Кратунов в ж.к. “Златен рог”. В момента се извършва подмяна на старите бордюри с нови, ремонтира се тротоарната настилка и се изгражда нова велоалея. Пътната артерия е важна, защото ще помогне за облекчаването на трафика в посока Околовръстен път – юг.

Поетапните ремонтни дейности в централната градска част и в кварталите на града са сред приоритетите на ръководството на община Ямбол.

About the Author :

1 Comment to “Ремонтите в Ямбол продължават и през зимата”
  • някой
    January 28, 2022 - Reply

    Кой е изпълнителя на парите за ремонтите? Поне при Славов знаехме кой от кого краде , при Ревански дори не знаем кой строи и прави ремонтите в града , а журналистите не питат кмета за фирмите изпълнители , те поливната медии в Ямбол са на кмет а, ама поне Делник да бъде обективен .

Leave a reply