Регионално управление на образованието организира “Парад на природните науки” и “Панорама на професиите и профилите” на 1 юни

DSC00611За четвърта поредна година Регионално управление на образованието – гр. Ямбол и Народна астрономическа обсерватория и планетариум – гр. Ямбол ще организират на 01.06.2017 г. от 11:00 ч. до 14:00 ч., своя традиционен открит демонстрационен хепънинг „Парад на природните науки”.

Основната идея на този единствен в цялата страна парад е, да се популяризира и представи по много забавен и привлекателен начин пред широката общественост на града, част от уникалният и неповторим свят на природните науки.

Всички гости на парада ще имат уникалната възможност да бъдат не само зрители на интересни експерименти и демонстрационни опити, но и на място да се включат в тяхното провеждане.

Успоредно с това събитие, РУО – Ямбол организира информационна кампания под надслов „Панорама на професиите и профилите”, по време на която гимназиите и средното училище от града ще представят по нетрадиционен начин утвърдения държавен план-прием за учебната 2017/2018г.

Основна цел на панорамата е, учениците от VII и VIII клас и техните родители да получат навременна и полезна информация относно предлаганите възможности за обучение и кариерно развитие и да продължат мотивирано своето гимназиално обучение.

Заповядайте при нас, да споделим заедно всички интересни мигове в една неповторима обстановка на 01.06.2017 г.

About the Author :

Leave a reply