Разпродават „Пътна компания” АД-Ямбол до шушка

Irina_Hristova„Пътна компания”АД-Ямбол е обявена за публична продан. Два нейни производствени имота, намиращи се в местността „Гюбеците” в село Веселиново, вече „търсят” нови собственици, заради удовлетворяване на вземания.
Вземанията са на две юристки – адвокат Виолина Кавалджиева и дъщеря й Биляна, както и на Даниел Кавалджиев. В Ямбол сякаш по-голяма популярност има дъщерята от фамилията Кавалджиеви, Биляна, която през август 2011 г. бе председател на Общинската избирателна комисия в „Тунджа”. Тя бе начело на нея като предложение на ГЕРБ. Майката – Виолина, е заместник-председател на Адвокатската колегия, какви са били бизнес отношенията им с „Пътна компания”АД е неясно, поне на този етап.
Единият производствен имот в местността „Гюбеците” е с начална цена 13 265 лева, той е с площ от 5102 кв.метра. Другият производствен имот, намиращ се в същата местност, ще се продава от начална цена 11 700 лева. Той е с площ от 4500 квадратни метра.
За имотите е наложена възбрана в полза на взискателите.
Предприятието „Пътна компания”АД се намира в Ямбол на улица „Преслав” №275, нещата там са придобили лоша инерция и се разпродават и почти всички вещи на фирмата. Като се почне от роторен снегорин за 5040 лв., машина за разстилане на пясък за 3360 лева, през товарен автомобил марка „Мерцедес” за 5400 лв., колесен трактор за 1440 лв., булдозер за 1800 лева.
За публична продан от съдия-изпълнител са обявени и други вещи на „Пътна компания”АД-Ямбол, но те са вече от съвсем друг порядък – дивани, фотьойли, табуретка, готварска печка, хладилник с фризер/за 84 лв./, ксерокс, принтер, компютър с монитор/ за 96 лв./
Взискатели отново са Виолина Кавалджиева, Даниел Кавалджиев и Биляна Кавалджиева.

About the Author :