Гроздан Иванов, водач на „Атака” на парламентарните избори: Разминах се с мандата в Народното събрание

10331665_10203866594651724_166131991_n

Водачът на листата на ПП „Атака” в Ямболски избирателен район Гроздан Иванов заяви пред „Делник”, че резултатът на водената от него листа е сред най-високите в страната. Гласовете за „Атака” в родния град на Гроздан Иванов, Стралджа, били най-много в сравнение с другите избирателни райони на България.

„Все пак няма да бъда народен представител в новия парламент, разминах се с мандата”, каза 33-годишният политик.

Гроздан Иванов е общински съветник от „Атака” в местния парламент на Стралджа, пак там той е общински шеф на националистическата партия.

Иначе водачът на листата, постигнала трети по сила резултат в Ямболския избирателен район, живее в Бургас, където работи за телевизия „Алфа”.

За себе си той казва, че е страстен почитател на хеви метъл музиката и на футбола. От футболните клубове най-здраво в сърцето на националиста е влязъл ЦСКА, като той е председател на  „червения” фен клуб в Стралджа.

Вчера Гроздан Иванов освен че отишъл в централата на „Атака” за да разбере какво е разпределението на мандатите, се срещнал и с президента на ЦСКА Александър Томов, като разменили думи за положението в Борисовата градина.

About the Author :