Разкрити кражби

pol YТрима непълнолетни са извършили взломна кражба, разкриха стралджанските полицаи. На 20 януари в РУ – Стралджа е постъпило заявление от 67-годишен жител на града, за това че, чрез взлом от гаражна клетка в имота му е извършена кражба на 30м трижилен ел. проводник, две електрически скари ,газов котлон и газова горелка. От проедените оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите-трима непълнолетни жители на града. Инкриминираните вещи са върнати на собственика по надлежен ред.

Служители от РУ-Тунджа разкриха кражба на пари от къща в село Кукорево. На 5 януари т.г. в полицията постъпил сигнал от 45- годишен мъж, за това че през нощта срещу 24 октомври 2016 г. от дома му са откраднати 180 лева. При проведените полицейски действия е установено, че посегателството е дело на двама мъже на 28 и 31 години от Сливен. Работата по случая продължава.

Вчера в РУ-Елхово е постъпил сигнал от 60-годишен мъж, че от имота му, находящ се във вилната зона на града е извършена взломна кражба на стерео уредба. В хода на проведените оперативно издирвателни мероприятия е установено, че посегателството е дело на 24-годишен местен жител. Инкриминиранато вещи  е предадена на разследващите полицаи. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

About the Author :

Leave a reply