Разкрити кражби

DSC00236aСлужители от РУ “Полиция” – Стралджа задържаха 30-годишен мъж, извършил кражба от частен имот в село Зимница. На 4 юни възрастен мъж е подал сигнал, че от дома му е извършена кражба на ел. проводник с общо тегло около 27 кг, акумулаторна батерия 72 Аh, статор от трифазен ел. двигател /1КW/ и ел. помпа „Вида 4”. В резултат на проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия е установен автора на престъпното деяние – Д.Т. на 30 години, жител на същото село. В хода на досъдебното производство на Д.Т. е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл.194 ал.1, вр. чл. 26 ал.1 от НК.

Елховските полицаи разкриха извършителите на две кражби от частни имоти в село Мелница. На 5 юни в РУ “Полиция” – Елхово е постъпил сигнал, че за времето от месец март до 5 юни от имот в село Мелница, собственост на жителка на град Ловеч, е извършена кражба на ел. печка, телевизор и други вещи. От проведените бързи издирвателни действия е установено, че посегателството е извършено от криминално проявените С.С. на 22 години и М.Д. на 31 години, жители на община Елхово. В хода на работа е изяснено, че двамата са извършили кражба и от друг имот в същото село. От там те задигнали телевизор, газова бутилка с редуцир вентил и маркуч, 8 бутилки с олио, медна пръскачка и медна тръба. Издирени са част от инкриминираните предмети. Работата по случаите продължава.

Ямболските полицаи установиха, че непълнолетен е извършил кражба на мъжка чанта от автомобил. Младежът е осъществил посегателството на на 3 юни, прониквайки през незаключена врата на лек автомобил, паркиран на ул. “Георги Кондолов” в областния град. В чантата е имало около 360 лева и лични вещи.  Работата по случая продължава съвместно с инспектор от детска педагогическа стая.

 

Koop anabole stero?den in Nederland kopen dbol 20 methandienone online in nederland anabole stero?den: trenbolon, stanozolol, primobolan – calorietabellenlees verder
About the Author :