Разкрити кражби и посегателства

pol Y

За разкрити кражби и посегателства съобщава полицейския бюлетин днес:

Служители от РУ Ямбол разкриха домова кражба.  Разследването започнало  по сигнал на жител на града, че след взломяване на входната врата на помещение към домът му, на ул. «Въча», е извършена кражба на шест машинки за подстригване, четири тримера от ралични марки и три ножици. В хода на проведените оперативно – издирвателни меропирятия са установени извършителите – двама младежи на 18 и 20 години от Ямбол. Вещите обект на кражбата са върнати на собственика по надлежен ред. Работа по случая продължава.

Ямболските полицаи разкриха 20-годишен, извършил кражба на скъп мобилен телефон и 40 лева. Престъпното деяние е извършено в кв. “Райна Княгиня” в ранните часове на 29 май. В хода на работа по случая е установен извършителят и е иззет откраднатият мобилен телефон. Инкриминираният предмет е върнат на собственика. Работата по случая продължава.

25-годишен от Стралджа е срязал гуми на четири автомобила, разкриха служители от РУ Стралджа. Престъпното деяние е извършено през нощта срещу 6 май, като е срязана по една от гумите на три автомобила, паркирани на ул. “Хемус” и на един, паркиран на ул.,,Вълкана Стоянова”. В хода на разследването е установен и иззет и предмета, с които е осъществено деянието. Работата по случаите продължава в РУ Стралджа.

About the Author :