Радионов: „Маршавелски е под въпрос за „Балкан”

RadionovСтарши треньорът на баскетболния „Ямбол „ Юлиян Радионов днес каза пред „Делник”, че участието в четвъртфиналния мач срещу „Балкан” на Маршавелски е под въпрос. 211-сантиметровият централен нападател, дошъл в зала „Диана” от трета дивизия на испанското първенство, още не е излекуван напълно от травмата, която получи преди двубоя с „Рилски спортист”. Заради нея, най-високият в отбора на жълто-сините пропусна и срещата в зала „Диана” срещу варненския „Черно море”, но тимът и срещу „скиорите”, и срещу „моряците” съумя да се справи в подкошията.
Страхотна форма демонстрира в последните мачове 198-сантиметровият Стоян Петков, който обира топките на „втория етаж” , подпомаган много здраво от Станислав Славейков и другите си съотборници.
За сблъсъка в четвъртфиналите с „Балкан” в турнира за Купата на България, наставникът на „Ямбол” не се ангажира с прогноза, но заяви, че положението в нашия лагер е спокойно. „Зелените” от Ботевград минават за фаворити в мача, ала двубой на елиминация е съвсем различна пиеса и тимът на Радионов може да изхвърли от надпреварата много скъпата селекция на македонеца Александър Тодоров.
Срещата е в четвъртък от 18 часа и ще бъде излъчен директно по ТВ 7.

About the Author :