Работна среща

???????????????????????????????Във връзка с провеждането на втория общински празник „Модата се мени, фолклорът остава”, на 29.06.2016 г., от 10:30 часа, в конферентната зала на община „Тунджа”, се проведе работна среща с представители на читалищата от територията на общината.

В срещата взеха участие Станчо Ставрев – заместник-кмет на община „Тунджа”, председатели на читалищни настоятелства и читалищни секретари, директори на детски градини от територията на общината, директорите на „Дом за стари хора“, с. Болярско и общинско социално предприятие за обществено хранене „Домашен социален патронаж“ – с. Победа, експерти от общинската администрация и търговци, които ще участват в празника.

Беше обсъдена програмата на празника и ангажиментите на читалищата по организацията на проявата.

???????????????????????????????Празникът, под патронажа на кмета на общината Георги Георгиев и кмета на с. Генерал Инзово Галин Пантелеев, ще се проведе на 2 юли 2016 година /събота/.

Селата от територията на община „Тунджа“ ще се представят както с автентични носии, така и с традиционни ястия, характерни за всяко от населените места. Гостите ще имат възможност да научат за начина на приготвяне на всяко от представените ястия.

???????????????????????????????

 

About the Author :