Работна среща за санирането в Болярово

IMGP5125На 13 септември 2016 година общинският кмет Христо Христов и заместник-кметът Нина Терзиева проведоха работна среща с фирмите-изпълнители, извършващи санирането на трите жилищни блока в Болярово.

На срещата присъстваха представители на трите фирми: „Инджов 19” ЕООД, гр. Ямбол ( отговаряща за жилищната сграда на ул. „Граничарска” №15), ДЗЗД „ИМСТИ – ЕКА СТУДИО”, гр. Ямбол (отговаряща за жилищната сграда ул. „Девети септември” №35) и ДЗЗД „Обединени за Болярово-2016” (отговаряща за жилищната сграда на улица „Граничарска”  №1). Присъстваха представители и на фирмата, упражняваща инвеститорски контрол „Кимтекс ЛС” ООД – град Плевен и специалисти от общинската администрация.

IMGP5136Контрол се осъществява и от страна на общинската администрация, именно поради тази причина се провеждат тези работни срещи и със своя заповед общинският кмет е определил кои специалисти за коя жилищна сграда отговарят.

На срещата бяха уточнени предстоящите дейности, текущите задачи и на какъв етап от работа е всяка от фирмите. Предстои междинно отчитане на дейността на всяка от тях. Целта на срещата е координиране на действията, осъществяване на контрол, уточняване на технически подробности и поставяне на текущи въпроси относно цялостната работа.

IMGP5138 IMGP5144IMGP5127 IMGP5128 IMGP5140 IMGP5142

 

About the Author :