Работна среща за образованието в “Тунджа”

Днес, 30.05.2016 година, от 15.00 ч., в заседателната зала на община „Тунджа”, под ръководството на заместник-кмета Станчо Ставрев, се проведе работна среща с директорите на училища и детски градини от общината.

???????????????????????????????На срещата присъства и Стойко Стойков – началник на отдел в Регионален инспекторат по образованието Ямбол.

По първа точка от дневния ред, Димитър Димитров – директор на дирекция „Хуманитарни дейности“, представи пред присъстващите задачите по подготовката за педагогическата конференция „Образователната интеграция – модели на родителска активност” –  дейност 11 от проекта „Училищните общности – модел на родителска активност в малките населени места”.

???????????????????????????????На срещата се обсъди организацията, подготовката и участието на училищата в традиционния „Бал на осмокласника” за 2016 година, както и участието на учебните заведения в тазгодишния Общински празник на традициите „Модата се мени, фолклорът остава” в село Генерал Инзово.

На работната среща бяха обсъдени въпроси, свързани с приколючването на учебната година и други теми от организационен характер.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

 

 

About the Author :