Първоаприлско поетично наддумване

DSCN2379На 01.04.2015 година от 17.30 часа в Арт салона на Читалище „Пробуда-1909” се проведе „Първоаприлско поетично наддумване” между писателите от Ямбол, Сливен и Тополовград.

Участниците от Театралния състав при читалището  изиграха хумористични сценки и скечове. Всички гости поети и писатели участваха в състезание за  хумористично, сатерично четиристишие или епиграма.

DSCN2388Г-н Радко Стоянов обяви темата и условията за да имат писателите време да ги напишат и предадат, и докато те се потиха над поставената задача прозвуча изпълнение на Тодор Панайотов с акомпанимент на Васил Хлебаров които беше също гост на мероприятието. След изпълнението всеки от участниците представи пред публиката своят труд пред гостите и беше бурно аплодиран от публиката.

Водещата отправи заслужено признание към гостуващите писатели – хумористи с думите : „Хуморът ви се отдава, с вас се смяхме до забрава”

DSCN2402Удоволствие беше за публиката да присъства на мероприятието изпълнено с много смях и зареждащо с положителни емоции.

 

DSCN2373

About the Author :