Първи юни в Стралджа

DSC00168По Първоюнски слънчево, усмихнато, весело започна денят в Стралджа. И с настроение за всяко дете. По традиция община Стралджа подари на малките от детските градини представление на Куклен театър – Ямбол.

„Ние, възрастните , се опитваме да подарим на вас, мили деца, цялата си обич! Всичко което правим за вас  е свързано с това да имате едно добро бъдеще. Когато ви виждаме усмихнати и щастливи ние се чувстваме двойно по-радостни. Когато следим растежа, успехите ви, реализирането на мечтите ви, ние изживяваме онази трепкаща енергия на възход, на зареждане и дните ни стават по-красиви, по-спокойни, по-сигурни. Защото ви има вас!” каза в поздравлението си за Първи юни към децата Мария  Толева, зам.-кмет на общината.

DSC00174От името на кмета Митко Андонов тя поднесе най-сърдечни пожелания  за здраве, за щастливо детство, за весело лято на всяко дете.

От там нататък  в залата се възцари тишина и очакване за приятни минути с кукленото  шоу на артистите от Ямбол. С началото на представлението започнаха и ръкоплясканията, забавлението, усмивките. И така до края когато всяко дете можеше да разказва за своите герои от приказката „Котаракът с/в/ чизми”.

DSC00175DSC00180

 

About the Author :