Първа копка на проект „RETAIL PARK YAMBOL“

На 20 февруари, четвъртък, на улица „Битоля“ №37 в Ямбол ще бъде направена първа копка по проекта „RETAIL PARK YAMBOL”. Началният час на церемонията е 11:00 ч. Водосвет за освещаване на мястото ще бъде отслужен от Сливенския митрополит Негово Високопреосвещенство Йоаникий.

На събитието ще присъстват кметът на Ямбол Валентин Ревански и областният управител Димитър Иванов. Гости ще бъдат и представители на известни брандове.

RETAIL PARK YAMBOL ще бъде изграден в централната градска част на Ямбол в непосредствена близост до река Тунджа. Новопроектираният търговски център и новоизграждащият се мост, който ще свързва комплекса с главната транспортна артерия на града  – „Крайречен Булевард“, е инвестиция наситена с множество функции.

Новоизграденият мост ще осигурява удобен достъп до търговския обект, провеждайки товарен и автобусен транспорт, велосипедно и пешеходно движение в двете посоки. Комплексът ще бъде достъпен от три страни през входове, обезпечени с бариери. RETAIL PARK YAMBOL ще бъде изграден на площ от 33 592 кв. м.

Инвестицията е за над 12 милиона лева. Инвеститорите обещават откриване на над 200 нови работни места.

About the Author :

3 Comments to “Първа копка на проект „RETAIL PARK YAMBOL“”
 • Фифа
  February 20, 2020 - Reply

  Поредната безсмислица

 • ТУНДЖАНЕЦ
  February 20, 2020 - Reply

  Браво!!! Всяка инвестиция е добре дошла,щом е разумна. А това е чудесно. Магазини,ресторант,детски кът,зарядна станция за електромобили,парк,паркинги и т. н. Освен това модерни сгради ,отговарящи на всички изисквания за строителство от 21 век. ЯМБОЛ е географски център,на пътя София-Бургас и бъдещият път Румъния-Дунав мост при Силистра-ЯМБОЛ-Лесово-Турция.Водна криза ,а ние имаме вода,плодородна земя, затова много неща още ще правим . Така се преодолява криза ,със строителство на фабрики,магазини и т. н.

 • Anonymous
  February 21, 2020 - Reply

  Тунджанец, като те чета, все едно Остап Бендер омайва наивните васюкинци.

  “— Не се безпокойте — каза Остап, — моят проект гарантира на вашия град нечуван разцвет на производителните сили. Помислете си само какво ще бъде, когато турнирът завърши и всички гости се разотидат. Жителите на Москва, притеснени от жилищната криза, ще се втурнат към вашия великолепен град. Столицата автоматически ще се прехвърли във Васюки. Тук ще дойде правителството. Град Васюки ще бъде преименуван в Ню Москва, Москва — в Стари Васюки. Ленинградчани и харковчани ще скърцат със зъби, но нищо не ще могат да направят. Ню Москва ще стане най-елегантният център на Европа, а много скоро и в целия свят.

  — В целия свят!!! — възкликнаха слисаните васюкинци.

  — Да! А впоследствие и на вселената. Шахматната мисъл, превърнала провинциалния град в столица на земното кълбо, ще се превърне в приложна наука и ще изобрети начини за междупланетно съобщение. От Васюки ще полетят сигнали към Марс, Юпитер и Нептун. Връзката с Венера ще стане толкова лесна, както пътуването от Рибинск до Ярославъл. А по-нататък, кой знае, може би след около осем години, във Васюки ще се състои първият в историята на вселената междупланетен шахматен конгрес!”

Leave a reply