Протест пред Областна администрация-Ямбол

Ямбол, 18.05.2020 г.

Протест срещу управляващите имаше днес между 17 и 17.30 часа пред Областна администрация-Ямбол. „Протестираме заради съсипаното образование, съсипана съдебна система, съсипана здравна система, задължителна ваксинация, против изграждането на 5G мрежа, срещу промените в закона за закрила на децата – за толкова много неща има, за които да се протестира. Цялата тая многопосочност е събрана в един лъч – оставка на това правителство, което е показало, че не е легитимно да управлява държавата. Трябва да си ходят!“, заяви за „Делник“ лидерът на ПП „Възраждане“ в Ямбол Георги Дичев. Въпреки че общонационалният протест е обявен от партия „Възраждане“, проявата не е партийна, а е на гражданите като цяло, уточни той.

Чуваха се скандирания: „Долу ръцете от нашите деца!“ и недоволни възгласи за съсипан бизнес. Протестът беше шумен, но малоброен.

About the Author :

1 Comment to “Протест пред Областна администрация-Ямбол”
  • Копейкин
    May 18, 2020 - Reply

    Копейкин…, който раздаваше листовки и плашеше неграмотниците в махалата да не позволяват да им правят тестове…Същото това ядро преди беше организирало и пак раздаваше листовки – правителството ще ви взема децата!

Leave a reply