Променят маршрута на автобуси 2, 13, 20 и 25 до 17 ноември

Obshtina Yambol (2)От 10 ноември 2014 г. за срок от 7 дни се въвежда временна промяна в маршрута на автобусни линии №2, №13, №20 и №25.

Мярката е във връзка със строително-монтажните работи по проекти –„Реконструкция на ул. „Индже Войвода” гр. Ямбол” и „Интегриран проект за воден цикъл на гр. Ямбол”, Лот 1: „Разширение и реконструкция на канализационната и водопроводна мрежа на гр. Ямбол”.

Автобусите по линии №2, №13 и №25 в посока към кв. „Каргон” ще минават от

ул.„Николай Петрини” по ул. „Русе” (по Биков мост), след това ще завият по ул. „Георги Гарабчи Войвода” към ул. „Индже Войвода”. Движението ще продължи по

ул. „Атанас Кратунов”(еднопосочна). След това продължава в посока кв. „Златен рог” крайречен път, след това по ул. „Дружба” и от там по маршрута си.

Временни спирки са обособени на следните места: на кръстовището на ул. „Атанас Кратунов” и ул. „Жеко Андреев”; на кръстовището на  ул. „Атанас Кратунов” и ул. „Ивайло”; на кръстовището на ул. „Атанас Кратунов” и ул. „Свети Георги”; на спирка „Златен рог 1” и спирка „Златен рог 2”.

Община Ямбол и фирмите изпълнители – „СК Път Строй Инвест” ООД и „АТС ВиК” ДЗЗД  апелират към гражданите за максимално съдействие и разбиране за временните неудобства, които ще изпитат при извършване на строителните дейности.

About the Author :