Пролетна изложба в НЧ „Стефан Караджа“

3 (1)-Част от учениците, посещаващи библиотеката и компютърния клуб към НЧ „Стефан Караджа-1904 г.“ – село Стефан Караджово, направиха чудесна пролетна изложба. Голяма част  децата от село Стефан Караджово, ученици в местното основно училище, се събраха в читалището и заедно с новия читалищен секретар – младата и инициативна Галина Канева, изработиха красиви картички, които експонираха в изложба.

Децата от ОУ „Стефан Караджа“ винаги са били старателни и талантливи. Но чрез тези красиви творения, те показаха, че освен в любимото си училище, са инициативни и в извънкласните дейности. Винаги, когато имат възможност, посещават библиотеката, а младата библиотекарка им помага с удоволствие да намират необходимите за обучението им книги, като и развлекателни и интересни за тяхната възраст. Помага им и при търсенето на електронни източници.

Творенията им могат да бъдат разгледани от гордите родители и близки, както и от всички жители и гости на родното село на един от най-любимите национални герои – Стефан Караджа.

6- 111-

About the Author :