Проблем с първокласните пътища в Ямболска област

okolovratno11И двата първокласни пътища, които преминават през Ямболска област, имат ограничения, показва справка на Агенция „Пътна инфраструктура” за актуалното състояние на пътната мрежа към 15 часа.

Първокласният път  І-6, който свързва границата с Македония с Бургас е затворен за всички превозни средства от Петолъчката до Бургас.

На първокласния път І-7 – от границата с Румъния през Петолъчката-Елхово-Лесово-граница Турция, е ограничено движението за всички превозни средства.

АМ „Тракия“ е затворена за всички превозни средства от Зимница до Бургас. Разрешава се движението на всички автомобили по АМ „Тракия” в участъка от София до пътен възел Зимница.

В района, обслужван от Областно пътно управление Ямбол, е ограничено движението на превозни средства над 12 тона на територията на цялата област, поради влошени метеорологични условия. Второкласният път II-53 Ямбол-Средец в участъка с. Войника – с. Калчево е затворен за всички превозни средства. Обходният маршрут за Бургас и обратно е през гр. Елхово.

 

About the Author :

Leave a reply