При полицейска операция в Ямболска област са установени 65 нарушения, разкрити са три престъпления

Ямбол, 30.07.2020

335 МПС  и 435 граждани са проверени при полицейска операция, проведена вчера (29.07.2020г.) на територията на Областна дирекция МВР Ямбол. В рамките на операцията от  полицейските органи са съставени 7 протокола за предупреждение по чл. 65 от ЗМВР и е взето административно отношение по 65  констатирани различни  административни нарушения.

В хода на полицейските дейности е установено, че 32-годишна жена от тунджанско село държи в дома си вещи-обект на взломна кражба от частен имот в село Скалица. Инкриминираните предмети са върнати на собственика. Работата по пълното документиране на случая продължава.

Задържан е извършител на кражба на пари от търговски обект в областния град. Изяснено е, че преди дни, 40-годишният мъж е отнел около 1300 лева от касата на магазин. Част от инкриминираната сума е предадена по надлежен ред и ще бъде върната на собственика.

За броени часове ямболски полицаи задържа 29-годишен извършител на  две кражби. Установено е, че на 28 юли мъжът отнел мебели от частно жилище, както и 18 различни по вид накита, на стойност около 350 лева от търговски обект в града. В хода на полицейските дейности по надлежен ред са предадени част от инкриминираните предмети. Работата по случаите продължава.

About the Author :

Leave a reply