Приятелска футболна среща завърши с равен резултат

IMG_0593На 31 май 2018 година, на градския стадион в Болярово, се изигра атрактивна приятелска среща между ФК „Ботев“ – Болярово и ФК „Тунджа“ – с. Срем. Домакините от Болярово се представиха отлично, за красивата игра допринесоха и гостите. Макар и приятелски, футболният мач бе оспорван и все пак завърши с равен резултат 2:2.

На срещата присъстваше президентът на футболния клуб на боляровци общинският кмет Христо Христов. Той изгледа оспорвания двубой и поздрави играчите и на двата отбора, покани ги и да отпразнуват повода и резултата.

Първото попадение бе отбелязано от гостите, но за боляровските домакини успя да изравни Даниел Чолаков. И на полувремето резултатът бе отново равен.

През второто полувреме отново поведоха момчетата от ФК „Тунджа“, но боляровци успяха да изравнят с красив гол на Димитров. Малко не им достигна да победят, но попадението на Георги Христов бе отменено поради преценена от рефера засада.

Въпреки всичко, играта бе атрактивна, а настроението на всички приповдигнато. Футболният двубой е част от мероприятията предшестващи НДФС „Върбова свирка свири“, чието 21-во издание ще се проведе на 2 юни 2018 година.

IMG_0580IMG_0617

About the Author :

Leave a reply