Признание за община „Тунджа“

???????????????????????????????През месец юни 2016 година, на посещение в община „Тунджа“ беше г-н Тони Томпсън – постоянен представител на Световната банка за България, Чехия, Словакия, Европа и Центрaлна Азия.

Във връзка с политиката, която Световната банка провежда за ранната детска грижа и предучилищна подготовка, той посети две детски градини и едно училище на територията на общината и се срещна с общинското ръководство и представители на администрацията.

Преди броени дни в деловодството на община „Тунджа“ е постъпило писмо от г-н Тони Томпсън, в което той изразява благодарност за радушния прием по време на престоя му от страна на кмета на община „Тунджа“ Георги Георгиев и неговия екип. „Най-впечатлен съм от ангажираността и отдадеността на вашия екип. Това бе голяма възможност за мен да науча повече за опита на вашата община в предоставянето на безплатни услуги за ранно детско развитие за всички деца. Вашето лидерство в предоставянето на важни услуги за всички граждани е добър пример и аз се надявам, това да служи като вдъхновение за други местни политици в цялата страна и бих искал да ви поздравя за това.“, подчертава г-н Томпсън.

В писмото си постоянният представител на Световната банка за България, Чехия, Словакия, Европа и Центрaлна Азия изразява желание за продължаване на успешното сътрудничество с община „Тунджа“.

 

About the Author :