Призив на кмета на Община Ямбол към собствениците на търговски обекти на територията на общината

Във връзка с подадени сигнали от граждани за събиране на двама или повече души на обществени места и в разрез с издадените заповеди на национално и регионално ниво, кметът на Община Ямбол нарежда да не се извършва търговска дейност на Централния пазар, пазар „Стара автогара”, „Животински пазар“, „Пазар Боровец“ и пазар в жилищен комплекс „Георги Бенковски“ в Ямбол през почивните дни на 04. 04. 2020 г. и 05. 04. 2020 г. /събота и неделя/.

Валентин Ревански призовава собствениците на търговските обекти, функциониращи на територията на общината, с изключение на магазините за хранителни стоки, аптеки и дрогерии, да преустановят дейността си за същия период – първите почивни дни през месец април, когато се очаква струпване на хора, в знак на съпричастност и с цел предотвратяване разпространението на COVID-19.

„Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и разширяване разпространението на коронавируса, призоваваме собствениците на търговски обекти, с изключение на хранителни магазини, аптеки и дрогерии, да не работят в събота и неделя, за да не се предизвикват струпване на граждани. Фактът, че в Ямбол все още няма регистриран случай на КОВИД-19 не трябва да ни успокоява. Необходимо е да бъдем още по-отговорни, защото неизпълнението на противоепидемичните мерки ще причини вреди за живота и здравето на хората, които ще бъдат значителни или непоправими.“, изтъкна Валентин Ревански.

About the Author :

4 Comments to “Призив на кмета на Община Ямбол към собствениците на търговски обекти на територията на общината”
 • Станчо
  March 31, 2020 - Reply

  Стига с тези призиви кмете, жалък си вече, къде се покри като мишок. Шеташе преди изброрите искаше властта, но сега не знаеш какво да я правиш. Какви са тези коли с високоговорители, вие там идиоти ли сте се събрали само? Разбирам, че циркаджийството на заместника ти е в кръвта му, но става въпрос за живота на много хора. Нищо не сте свършили жалки клоуни, че и Митьо тъпото “Работа, работа….” Влез в махлата и си прибери контингента …. Или само можеш да ги храниш с кюфтета, закарай им Амет да им попее колко Вальо е НОМЕР 1. Да, НОМЕР 1 си по идиотизъм и простотия със всичките си автомонтьори в и сервитьори и ресторантьори. Страхливи и тъпи с извинение парчета в тази община.

 • Станчо
  March 31, 2020 - Reply

  Лека ретроспекция за работата на Ревански, не на кмета Ревански, защото е абдикирал. Човече, това не е да си играеш на кмет, шеф и спасител. Гол и бос си, все едно та ти обяснявам за квантова физика.
  Само призиви – работа трябва!!!!

  03/31/2020
  Призив на кмета на Община Ямбол към собствениците на търговски обекти на територията на общината

  03/20/2020.
  Призив за редовно почистване на общите части на сградите в Ямбол

  03/17/2020.
  Държавните и общински власти в областта с призив към работодателите: Длъжни сме съвместно да направим всичко възможно да предпазим хората!

  03/17/2020.
  Призив на кмета на Община Ямбол

  03/13/2020.
  Призив на кмета на Община Ямбол във връзка с извънредната епидемична обстановка в България

  01/21/2020.
  Кметът на община Ямбол Валентин Ревански: Нека опазим нашия град по-чист!
  Уважаеми съграждани, обръщам се към Вас с ПРИЗИВ и молба!

  Май това е цялата работата на кмета и неговите високоинтелигентни и ОБРАЗОВАНИ съветници.

 • Бяла роза за 5000лв.
  April 5, 2020 - Reply

  Никъде няма информация колко лица в Ямбол са под карантина, защо?Кметът скрит, защо? Никой не е длъжен да му слуша радиото и тв.99, В сайта на РЗИ също няма информация!Кметът малко да размаха ръка, призивите му стават смешни и досадни!Искаше власт- нати власт, ама тя не е като да платиш 5000лв. и да ти пее Бяла роза!Сега трябва да отвори кесията, нали е най-богатия кмет с 257 имота?

 • Станчо Ставров
  April 7, 2020 - Reply

  Кметът е страхливец, кметът е безпомощен, кметът няма идея какво да прави. Пълна скръб. Кметът се ПОКРИ И СКРИ. Бяла Роза, ми Амет в циганската махла. Ревански е кръгла НУЛА. Не мога да повярвам че го казвам, но Славов щеше да прибере братята цигани, щеше да има КПП-та, щеше да има информация, НО НА РЕВАНСКИ МУ ЛИПСВАТ НЯКОИ “ЧАРКОВЕ” в панталоните.

Leave a reply