Престижна награда за ямболска фирма

555„КАН Учтехспорт България“ ООД получи наградата на Германската икономика в България като признание за особени постижения и принос за развитието на германо-българските икономически отношения в категория „Малки и Средни предприятия“. Наградата бе връчена в четвъртък, 29 януари, от Германо-Българската индустриално-търговска камара на г-ца Денница Каназирева. Показателно за високата оценката е, че тази година са постъпили общо 30 номинации в различните категории.

Фирмата, на която дълги години президент беше бащата на Денница, Генчо Каназирев, отдавна проби из цяла България, и нейна продукция можеше да се види в най-различни градове. Фабриката на „Кан Учтехспорт” е по пътя за село Кукорево, фирмата устоя при срива на голяма част от фирмите в този бранш. Денница Каназирева извън бизнеса е запален почитател, а и тя самата участва, в състезания по спортно ориентиране, като от 2011 година е президент на ямболския клуб „Диана” .

Тя е и член на Управителния съвет на Обединен спортен клуб „Тунджа”, член е и на Контролния съвет на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост.

About the Author :