Представителни изяви на клубовете по проект “Твоят час” на ПГ “Васил Левски”

IMG_1408Представителни изяви на пространството пред Регионалната библиотека на клубовете по проект “Твоят час” имаха днес, 1 юни 2018 г., учениците от ПГ “Васил Левски” в Ямбол. 213-те участници в различните форми въвлякоха своите съученици и гражданите на Ямбол в празник на изобретателност, майсторство и талант.

Артистичните участници от клуб “Часът на таланта” с  ръководител Милена Георгиева забавляваха публиката с остроумни откровения за училищния живот.

Полиглотите от групата “България – Италия. Диалог на две култури”, водени от Боряна Стамболова, предадоха част от атмосферата на живописните градове на Южна Италия, включително и чрез презентацията си.

IMG_1436Встрани от импровизираната сцена бяха наредени няколко интересни къта. Единият от тях представляваше своеобразна цветна градина, подредена от любителите на природата от клуб “Цветен свят”, наставлявани от Емилия Кремъкова.

Красива и различна беше изложбата от изкусни квилинг картини, картички и бижута – хартиени произведения и декупажни творби на приложниците от ателие “Фантазия от хартия”, творчески направлявани от Марияна Христова.

Не по-малко интересна беше изложбата от стъклопис на талантливите художници, вдъхновявани и ръководени от Надя Караманова.

IMG_1433Участниците от клуб “Компютърна обработка на информация”, водени от Стоянка Стоянова, презентираха моменти от едно виртуално пътешествие, направиха присъстващите съпричастни към атмосферата на обиколка из красивите кътчета на България.

Традиционно многобройни бяха почитателите на  демонстрацията на роботи и презентацията на участниците от клуба по “Роботика” с ръководител Динко Динев.

По-късно празничното настроение се пренесе във физкултурния салон и двора на гимназията, където участниците в клубовете по “Стрийтбол” с ръководител Ирена Петрова, “Приложно плуване” с ръководите Митко Янев и “Забавни и различни спортни игри” с ръководител Теодор Илиев представиха своите спортни умения пред съучениците си.

IMG_1411 IMG_1412 IMG_1414 IMG_1418 IMG_1434 IMG_1438

 

 

About the Author :