Представители на Изпълнителната комисия на ГЕРБ се срещнаха с членове и симпатизанти на партията в Ямбол

DSC_3052„Вие сте ГЕРБ, Вие сте важни и заедно ще изберем Димитър Иванов за кмет на Ямбол“. Това заяви заместник-председателят на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов по време на среща с членове и симпатизанти на партията в Ямбол. Той заедно с членове на ИК на ГЕРБ Цвета Караянчева, Даниела Дариткова и Красимир Велчев пристигнаха в Ямбол, за да представят лично пред членове и симпатизанти на партията решението за кмет на Ямбол да бъде предложен областният управител на област Ямбол Димитър Иванов.

DSC_3072„Ямбол заслужава, развитието на града ни задължава, да сме мобилизирани и обединени да спечелим местните избори, да подкрепим Димитър Иванов за кмет на Ямбол“, каза още Николов. Подчертано бе, кандидатът за кмет Димитър Иванов има административния опит, има подкрепата на партията, има почтеността да бъде добър кмет. Председателят на НС и член на ИК Цвета Караянчева, се обърна към присъстващите да не забравят, че партия ГЕРБ е тази, която ги обединява и в ГЕРБ се носи политическа отговорност за действията. Именно политическата отговорност за спадащите резултати, анализ на дейността на общината и на нагласите на хората са причините партията да заложи и предложи ново име за кандидат кмет на ПП ГЕРБ за Ямбол.

DSC_3086„ПП ГЕРБ може да бъде първа политическа сила в Ямбол. Можем го заедно, защото сме ГЕРБ, можем го с много работа. Можем да го направим толерантно и по демократичен начин“, това каза утвърденият за кандидат за кмет на Ямбол Димитър Иванов.

Присъстващите членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ в залата поискаха кандидатът за кмет Димитър Иванов да даде само едно обещание, да се среща с гражданите на Ямбол, да ги приема, изслушва, да има приемен ден.

Димитър Иванов е утвърден с решение на ИК и за областен координатор на  ГЕРБ за Ямбол.

DSC_3092 DSC_3095

About the Author :

3 Comments to “Представители на Изпълнителната комисия на ГЕРБ се срещнаха с членове и симпатизанти на партията в Ямбол”
 • Страхил
  September 13, 2019 - Reply

  Не можах да разбера, г-н Славов лош кмет ли беше?

 • TOTO
  September 13, 2019 - Reply

  СЛАВОВ ПАК ЩЕ БЪДЕ. ГЕРБ И КОМУНИСТИТЕ ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА.

 • Страхил
  September 13, 2019 - Reply

  Голям брой общински служители са на ръба на нервна криза.
  Сега ако се направи една проверка на болничните листове, горят доста доктори.
  Спокойно, докторите са кът, няма да ги закачаме.

Leave a reply