Предложение към АПИ за ремонт на пътя Ямбол-Елхово

DSC_2555Областната комисия по безопасност на движението по пътищата проведе заседание под председателството на областния управител на област Ямбол Димитър Иванов.

По искане на областния управител и с направена мотивировка от негова страна членовете на Комисията приеха предложението да бъде изпратено искане до председателя на Агенция пътна инфраструктура за осигуряване на допълнителен финансов ресурс за извършване на текущ ремонт на път I-7, в участъка Ямбол – Елхово. В мотивите на областния управител се казва, че участъкът от и за Лесово е изключително натоварен с тежки и леки DSC_2554автомобили, а има вече доста места с пропадания. Ремонтът е необходим в този момент, преди да стане невъзможно и опасно пътуването по този важен, не само за областта, главен път.

Членовете на комисията обсъдиха и други важни за областта пътни участъци, за които да се търсят възможности за бъдещи пътни ремонти.

Областната комисия прие и План-програма за подобряване на безопасността на движението по пътищата на територията на област Ямбол.

About the Author :