Предизборно наддаване

Diana1Предсрочните избори чукат на вратата и партиите отвориха сергиите с предизборните обещания, щедро раздавайки от тях, но засега само на думи. Предизборното наддаване започна и от телевизионния екран ни облъхват какви ли не благини, които едва ли ще ни споходят, като се знае, че следващият парламент може и да няма голям живот, но иначе пък поне звучат добре на думи.

Щедрото разпръскване на идеи започна, непрестанното говорене по телевизиите също, само дето нещо на партиите им куцат личностите, дето трябва да ни ги предложат. Защото колкото и да е „хубава” една идея, трябват и хора, за да я осъществят.

Затова освен идеите да видим и хората, които ни предлагат като кандидат-депутати. Президентските избори ясно показаха, че хората искат не партийни послушковци, а личности, но тепърва ще видим кой си е научил „урока” от предните избори и кой ще ни предлага пак претоплена манджа. Само да не се докараме пак до там – да се лишим от депутат, избирайки някой като Илия Илиев, на който не му видяхме дори очите…

Диана Иванова

About the Author :

Leave a reply