Предизборна среща на Коалиция „БСП-ЗС „Александър Стамболийски” – община „Тунджа” в село Бояджик

DSC02281„Коалиция БСП-ЗС „Александър Стамболийски” повярва в мен и издигна моята кандидатура. Аз приех да работя за Бояджик, защото искам да съм част от неговия живот. Чрез работата си да оставя следа след себе си.”

Това заяви Елена Маджарова – кандидат за кмет на село Бояджик – втори мандат, по време на предизборната среща, организирана от „Коалиция БСП-ЗС „Александър Стамболийски” – община „Тунджа”.

DSC02276В словото си Маджарова представи придобивките за Бояджик през мандат 2011-2015 година, осъществени от ръководството на община „Тунджа” и с подкрепата на местната общност. Най-съществената е изградения допълнителен водопровод, благодарение на който в домовете на хората вече има постоянно течаща питейна вода. Извършен е ремонт и преустройство на сградата на детската градина, в която вече е разкрита втора група и са обхванати всички деца, които подлежат на обучение. Със средства по Публично-инвестиционната програма е изградена детска площадка с подходи и рампа към нея. Подменена е дограмата на училищната сграда и са подменени тръби от канализацията, отвеждаща отпадните води на училището.

DSC02274Заздравени и измазани са носещите колони на читалищната сграда, извършен е ремонт на стълбището и поставен парапет за безопасно предвижване на възрастни и инвалиди. Сградата на кметството е измазана и боядисана, а покрива –частично ремонтиран. Направен е ремонт на Здравна служба и ремонт на пода на зъболекарския кабинет. Извършени са неотложни аварийни ремонтни работи, асфалтиране, кърпежи и отводняване на улици. Доставено е частично оборудване на футболния стадион. Клубът на пенсионера получи като дар от общината телевизор и озвучителна техника. Осигурена е безплатна храна на инвалиди и хора без доходи. Селото е класирано на трето място в конкурса „Най-чисто населено място”.

DSC02344В своята предизборна програма Елена Маджарова е заложила ремонт на уличната мрежа; саниране на училищната сграда, ремонт на покривната конструкция на физкултурния салон, вътрешно измазване и подмяна на дограма; ремонт на сцената и гримьорните в салона на читалището; ремонт и оборудване на футболния стадион, привеждането му във вид отговарящ на изискванията за игра на отбори от „В“ аматьорска футболна група; ремонт на стаите от втория етаж и покрива на ЦДГ и на пенсионерския клуб; разкриване на фитнес зала и редица други нови придобивки за селото.

„Аз ще продължа да работя така, както и до сега – по закон и по съвест, безкористно и честно. Ако прецените, че сме достойни за нов кредит на доверие, подкрепете ни в интегралните бюлетини за кметове и общински съветници, отбелязвайки с „Х” № 12 в нея!”, заяви Елена Маджарова.

Кандидатурата на Елена Маджарова беше подкрепена от кандидата за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев, от Иван Георгиев – председател на Областния съвет на Земеделски съюз Александър Стамболийски” – коалиционен партньор, от Нели Славова – председател на Общински съвет на БСП „Тунджа” и от народния представител от парламентарната група на Коалиция „БСП Лява България” Кирчо Карагьозов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

About the Author :