Пребит полицай в ямболската ромска махала?

DSC00256aЯмболски полицай е пребит с лопата в ромската махала в Ямбол, броени дни преди изборите за евродепутати, научи „Делник” Органите на реда заминали спешно към 3 часа сутринта за района около жилищен комплекс „Бенковски”, тъй като са получили сигнал за нетърпимо висока музика.

Полицаите не само установяват този факт и спират неистовата ромска веселба, а решават да приложат закона и съставят акт на човека, в чийто дом става големия „мохабет”.

В момента, в който младият полицай си вдига главата, след написването на акта, е свирепо ударен няколко пъти с лопата по главата от по-мургав ямболлия.

Колегите му виждат, че състоянието му е много тежко и решават директно да го закарат в болницата, вместо да звънят на 112 и да се губи време.

По пътя за болницата удряният от веселите роми с лопата полицай губи съзнание, а патрулната кола е напоена с кръв. В болницата на младото ченге са направени няколко шева на главата и лекарите правят възможното, за да подобрят, доколкото могат, състоянието му.

 

About the Author :

2 Comments to “Пребит полицай в ямболската ромска махала?”
 • bai toz
  May 30, 2014 - Reply

  Предлагам, не само ромските махали, но и местата, където законите и реда са погазвани така безцеремонно, да се обозначат на една карта. На тези “горещи” точки, блюстителите на реда да имат по-големи правомощия и да въдворяват реда, дори и с цената на кръв. Ако трябва ще се назначава на всяка патрулка, по един гражданин (доброволец, на ротационен принцип) за да свидетелства при нужда. Нещо такова трябва да се гласува и приеме 🙂
  Това го измислих ей така на prima vista, но аз ли съм този данъкоплатец да мисли законите ?

 • Bai onzi
  May 31, 2014 - Reply

  Да, не сме ние, които трябва да мислим законите, но сме тия, които плащат на “законотворците”. Затова пък можем да предлагаме, контролираме и отстояваме на предложенията си!
  Мъдруваха бащите в къщи:
  “Така било е и ще бъде…”
  Великия поет Вапцаров, е бил млад, когато е написал това. След него са били нашите бащи, а сега сме ние. Докога ще чакаме Историята да ни даде нещо, след като самите ние не правим нищо?!

Leave a reply