Пребит полицай в ямболската ромска махала?

DSC00256aЯмболски полицай е пребит с лопата в ромската махала в Ямбол, броени дни преди изборите за евродепутати, научи „Делник” Органите на реда заминали спешно към 3 часа сутринта за района около жилищен комплекс „Бенковски”, тъй като са получили сигнал за нетърпимо висока музика.

Полицаите не само установяват този факт и спират неистовата ромска веселба, а решават да приложат закона и съставят акт на човека, в чийто дом става големия „мохабет”.

В момента, в който младият полицай си вдига главата, след написването на акта, е свирепо ударен няколко пъти с лопата по главата от по-мургав ямболлия.

Колегите му виждат, че състоянието му е много тежко и решават директно да го закарат в болницата, вместо да звънят на 112 и да се губи време.

По пътя за болницата удряният от веселите роми с лопата полицай губи съзнание, а патрулната кола е напоена с кръв. В болницата на младото ченге са направени няколко шева на главата и лекарите правят възможното, за да подобрят, доколкото могат, състоянието му.

 

About the Author :