„Практикер” отвори в Ямбол десетия си хипермаркет

DSC00431„Практикер” отвори десетия си хипермаркет за дома и градината в Ямбол и осигури над 70 работни места. Това е и първият нов търговски обект, откакто преди 3 години фирмата беше закупена от българската компания „Видеолукс Холдинг”, притежаваща и веригата „Технополис”.

„Десетият ни юбилеен търговски обект в Ямбол е доказателство, че се справяме, защото това е първият ни нов обект, откакто ние сме собственици, но най-приятното за нас е, че много от стоките в хипермаркета са на български производители и това е и нашият стремеж да увеличаваме този асортимент, каза при откриването Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“.

DSC00435Влизането на такъв сериозен инвеститор в Ямбол е знак, че градът се развива и има потенциал, каза от своя страна кметът Георги Славов. Той подчерта още, че за община Ямбол е привилегия да помага на всеки, който иска да инвестира тук, още повече, когато става дума за български фирми.

Регионалният министър Николай Нанков заяви, че е впечатлен от това, което вижда и изрази поздравленията си, че за толкова кратко време е построен сграда с почти 7000 кв. м., от които 5000 кв. м. полезна търговска площ.

DSC00489Беше отслужен тържествен молебен за освещаване на хипермаркета. Лентата за откриването прерязаха председателят на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“ Тодор Белчев, кметът на Ямбол Георги Славов и министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Новата сграда на „Практикер“ – Ямбол е с площ от близо 6800 кв. м., от които 5000 кв. м. търговска площ. Просторният хипермаркет предлага добра функционална подредба и организация, така че потребителите лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо.

DSC00449На достъпни цени те ще могат да избират от богат асортимент от над 50 хил. продукта на водещи световни и български производители в различни категории – строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина, къмпинг, авто- и велоаксесоари. Клиентите могат да се възползват и от полезни услуги като застраховка „Удължена гаранция“ на продуктите, 3D проектиране на бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг със 144 паркоместа. „Практикер“ – Ямбол отвори врати на бул. „Граф Игнатиев“ 177 до хипермаркет „Технополис“. Реализацията на проекта е дело на строителнaтa фирмa „Автострой“ ООД.

DSC00481Специално за откриването „Практикер” – Ямбол предлага промоционални оферти, които ще са са валидни в продължение на 10 дни. Сред тях са електрическа косачка Raider за 89 лв., градинска люлка за 85 лв., интериорна враса с каса за 79 лв., моноблок “Видима” за 99 лв., LED крушка V-TAC 10 W само за 1,99 лв. и още над 250 специални оферти. За периода на промоцията клиентите ще могат да се възползват от безплатен транспорт в рамките на града , а избрани продукти ще се предлагат на изплащане на вноски без оскъпяване.

За клиенти магазинът беше отворен в 15 часа и ямболлии напълниха иначе големия хипермаркет, за да видят с очите си какво им предлага новата верига и да си купят необходимите им стоки за дома и градината.

 

 

 

About the Author :

Leave a reply