Празнично шоу за децата на Болярово

IMGP1523Празнично детско шоу бе изненадата, организирана от община Болярово на 1 юни – Международния ден на детето за децата от община Болярово.

Любимецът на най-малките Ангел Попов от Държавен куклен театър – Ямбол, заедно с усмихнатата си асистентка Кунчето отново зарадваха децата на Болярово с много игри и награди, осигурени от общинското ръководство по повод празника им.

IMGP1496Много бяха празничните емоции и изненадите за присъстващите деца – малчуганите от ЦДГ „Здравец”, учениците от СОУ „Д-р Петър Берон”, ОУ „Стефан Караджа” и най-малките жители на града, доведени от родителите си.

Детското шоу започна с една от любимите песни на всички, възпяваща забавленията и игрите. А те никак не бяха малко – освен, песни танци и гатанки, имаше и състезания, в които всеки печелеше лакомство, осигурено от община Болярово.

IMGP1478Много настроение донесоха тези забавления. Децата с радост се включиха в игрите и показаха своите знания и умения. Наградите зарадваха не само победителите, а и всички участници, лакомства имаше за всеки.

IMGP1473Освен награди от общинското ръководство, децата от ЦДГ „Здравец” – град Болярово получиха и почерпка, осигурена от общинския съветник Янко Анев.

В края на деня, всички те бяха благодарни, щастливи, доволни и в очакване на много емоции през ваканцията.

About the Author :