Празнично детско шоу за децата на Болярово

IMGP4009Празнично детско шоу бе второто мероприятие по повод празника на града от планираните през цялата седмица на празничните дни. Любимецът на най-малките Ангел Попов от Държавен куклен театър – Ямбол, заедно с усмихнатата си асистентка отново зарадваха най-малките. Много бяха изненадите за присъстващите деца – малчуганите от ЦДГ „Здравец”, учениците от СОУ „Д-р Петър Берон”, ОУ „Стефан Караджа” и най-малките жители на града, доведени от родителите си.

IMGP4012Детското шоу започна с една от любимите песни на всички, възпяваща забавленията и игрите. А те никак не бяха малко – освен, песни танци и гатанки, имаше и състезания, в които всеки печелеше лакомство, осигурено от община Болярово.

Много настроение донесоха тези забавления, децата с радост се включиха в игрите и показаха своите знания и умения. Наградите зарадваха не само победителите, а и всички участници, лакомства имаше за всички.

IMGP4014Всичко това бе подарък от общинското ръководство за децата на града и общината по повод празника на град Болярово – 26 октомври (Димитровден).

Празничната програма по този повод е изпълнена със мероприятия през цялата седмица от понеделник до самата дата 26 октомври в неделя.

IMGP4019

About the Author :