Празник на младостта и бъдещето

DSC01924По инициатива на Коалиция „БСП – ЗС „Александър Стамболийски” и Радослав Стоянов – кандидат за кмет на село Роза, община „Тунджа”, в селото се проведе спортен празник. Кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев с основание го определи като Празник на младостта и бъдещето, защото инициативата събра в едно представители на младите хора от различни села на общината, обединени заедно за по-доброто бъдеще на „Тунджа”.

Във футболния турнир, проведен на стадиона в селото, след оспорвани срещи и дузпи, на първо място се класира отборът на село Крумово.

С много емоции бяха съпроводени игрите по пейнтбол, дартс, стрелба с лък, дърпане на въже и балансната кула Дженга.

DSC01934В празника участваха и най-младите кандидати за кметове, издигнати и подкрепени от Коалиция „БСП – ЗС „Александър Стамболийски”: Галин Пантелеев – с. Генерал Инзово, Радослав Стоянов – с. Роза, Христо Христов – с. Кабиле, Ангел Дойчев – с. Крумово, Диана Илиева – с. Чарган. Обсъдени бяха въпроси, свързани с досегашната работа в областта на ученическия и масов спорт, подкрепата, която общинското ръководство оказва на спортните клубове и стореното по поддръжката на спортната база.

DSC01935Кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев заяви, че през новия мандат специално място ще бъде отредено на по-пълноценното използване на ресурса на река „Тунджа” за развитие на водни спортове с помощта на неправителствени организации и клубове.

DSC01945Празникът продължи с концерт на младата певица от с. Роза – Величка Русева – автор на текста и музиката на „Песен за Тунджа”.

Общински предизборен щаб на Коалиция „БСП – ЗС „Александър Стамболийски”

DSC01946 DSC01962 DSC01970

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2015

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

 

About the Author :