Празник на боляровските пенсионери

IMGP5266И тази година пенсионерите в град Болярово не пропуснаха да отбележат 1 октомври – Международният ден на възрастните хора. Организиран от общинското ръководство, празникът бе незабравим за събралите се в ресторант „Странджа” пенсионери. И тази година този ден с тях сподели дългогодишният кмет на общината Христо Христов – този път в ролята си на кандидат за кмет на общината на социалистите за шести мандат и водач на листата на кандидатите за съветници на „БСП – лява България”. С него бяха и други кандидати за общински съветници – Атанас Дженков, Димитър Драгоманов, Янко Анев, Мария Тодорова – всички те, работили вече като съветници и добре познати лица на боляровските избиратели.

IMGP5297Председателката на пенсионерския клуб Елена Николова се обърна към всички пенсионери, пожелавайки им да са винаги здрави и още дълги години да празнуват заедно. Благодари на гостите за това че са ги уважили с присъствието си и им пожела също здраве и изборна победа.

IMGP5307Христо Христов поздрави присъстващите с празника им и им пожела да водят все така динамичен и интересен живот, да продължават да се събират по хубави поводи, за да празнуват все така заедно, да ходят по екскурзии – все така под ръководството он енергичната си председателка Елена Николова, да са винаги здрави и да имат спокойни старини. Господин Христов поднесе подарък на Елена Николова, която благодари за дългогодишната подкрепа на общинското ръководство и Общински съвет – Болярово.

IMGP5318И този празник на боляровските пенсионери премина с много танци – народни хора и веселие. Те винаги са умеели да се веселят и да разнообразяват живота си, нека продължават да го правят, да са винаги здрави, задружни и усмихнати!

IMGP5337 IMGP5338

 

 

About the Author :