ПП ГЕРБ Ямбол подкрепи Бюджет 2021 година на община Ямбол

Ямбол, 25.02.2021 г.

На проведената редовна сесия на Общински съвет Ямбол, политическа партия ГЕРБ подкрепи Бюджет 2021 година на община Ямбол.

„Бюджетът е консервативен, което е абсолютно логично в пандемичната обстановка, в която се намираме. В този бюджет най-голямо впечатление прави Капиталовият списък, а именно над 10 млн. лева за капиталови разходи.  Държа да отбележа, че тази цифра се сформира и благодарение на Постановленията на Министерски съвет за изграждането на Спортна зала „Диана“, пътят от „Шел“ до ул. „Атанас Кратунов“ и парите за тротоари на обща стойност 7,5 млн. лева. Благодарение и на тези средства от държавния бюджет, имаме възможност и в Капиталовия списък на общината да имаме включени още много други обекти. Така че много се надяваме и след 4-ти април да продължим с доброто управление на Правителството и доверието, което то има към управлението на Ямбол, за да можем да разчитаме на такава подкрепа и занапред.“, каза Александър Стойков – Председател на групата съветници и Общински ръководител на ПП ГЕРБ Ямбол, по време на дебатите на общинската сесия.

Според съветниците от ПП ГЕРБ е нормално в пандемичната обстановка бюджетът да е консервативен и много приходи да не се очакват, но помощта от Правителството за Ямбол отново дава шанс за обръщане на фокуса и към малките квартали и подобряване на качеството на живот на гражданите.

Пресцентър на ГЕРБ – Ямбол

About the Author :

Leave a reply