Поща „Делник“: Мисия невъзможна

Това е гробищен парк в Ямбол. Това е безумие, трябва да се вземе адекватно решение, но какво ще реши общината и ще разпише в правилника си. Преди две седмици бяха започнали да косят, но косенето беше “просто да се каже, че са косили ” – подпираха се косачите на машините и толкова,  и то само в няколко парцела. Добре че пожар не направиха. Но и това скоро ще стане. Всичко е сухо и грозно. Какво да направим ние, в чийто парцели това е “мисия невъзможна” да преминем?

Очакваме развитие!

И. Петров

About the Author :

5 Comments to “Поща „Делник“: Мисия невъзможна”
 • SOS
  August 12, 2021 - Reply

  Най-виновни са гражданите, които не се грижат за гробове на покойните си близки. Ако всеки се грижи за гробовете на близките си, ще бъде чисто. А иначе с радост унаследяват имотите на починалите. После ,,забравят,, къде са им гробовете. Не е виновна община ЯМБОЛ за всичко.

  • аз
   August 12, 2021 - Reply

   Прав сте ..затова ..санкции за неподдържане

 • опечален
  August 12, 2021 - Reply

  Общината трябва са намеси , има ПРАВИЛНИК. Ако трябва и такса поддръжка да се въведе , срамота , за паметта към близките ни

 • баба от село
  August 13, 2021 - Reply

  Живи колко останахме, кое по-напред !? Такъв мор, като демокрацията, нашата хиляда триста и петдесет годишна история не помни.

 • до бабата от село
  August 13, 2021 - Reply

  Големият мор дойде след 9 септември 1944 година. Убийците на България са БКП. Те направиха тази фалшива ,,демокрация,, , за да накарат обикновените хора да намразят понятието демокрация. Така българският гражданин,който до този момент не знае,що е демокрация на практика,да мисли,че е нещо лошо. Гениално изпипано от страна на БКП. Само те могат да заблуждават обикновените българи,но не и мислещите.

Leave a reply