Помните ли това място?

 

Ямбол, 13.01.2022 г.

Голяма част от жителите на нашия град помнят Дентален център №1-Ямбол (зъболекарска поликлиника). Може би някои от хората все още я свързват с недотам приятни емоции.

Преди няколко месеца Община Ямбол извърши текущ ремонт на общите части на сградата – коридори, фоайе, санитарни помещения. Подът също е шлайфан и кристализиран, нова дограма е поставена на централния и източния вход. Старите осветителни тела са подменени с нови.

Към днешна дата има повече от десет свободни кабинета. Ако има медици, без значение дали са стоматолози, педиатри или други медицински специалисти, които искат да използват помещенията, могат да се свържат с Община Ямбол на телефонен номер 046/681 311. Под наем се отдава и търговско помещение за промишлени стоки в сградата, намиращо се на партерен етаж с лице към булевард “Димитър Благоев”.

About the Author :

3 Comments to “Помните ли това място?”
 • пурко
  January 14, 2022 - Reply

  кабинетите са за основен ремонт наема за 1 кабинет е 250-300 лв плюс всеки лекар трябва да хвърли поне 5000-6000 лв за ремонт и оборудване нека всеки сам прецени колко е изгодно да се наеме кабинет

 • Наблюдател
  January 18, 2022 - Reply

  Лекарите са с добри доходи и желаещите да наемат кабинет няма да са финансово затруднени.

 • дъртата кашлица
  January 19, 2022 - Reply

  Преди това трябва да създадем население в това населено място. Пример, връща се младо бяло семейство с дете от майн**а си обратно в Ямбол, търсят си къща в града, или парцел в града, или някакъв нов терен за да строят – няма, няма, няма! От десетилетия този град е задушен и няма пространство за “НОРМАЛНО” жилищно застрояване !!! Циганите живеят в къщи, макар и незаконни, а българите набутани в лего-блоковете от брежнево време и Юри Андропов. Блокчетата на демокрацията с по три етажа покрив от мушама и 20% общи части в цената, с нищо не са по-добри. Ами предложете им най-после на хората нормални жилища- за ниско индивидуално строителство тези терени на дивизията , също зад “Възраждане”, зад “Зорница” и пътя за Чарган, зад “Хале” и прочие, за да могат хората най-после да има къде да живеят в този град, аджеба!!! Стига с този геноцид.

Leave a reply