Полицията празнува

DSC00844Днес служителите от Областна дирекция на МВР – Ямбол отбелязаха своя професионален празник. На тържествената церемония, пред сградата на дирекцията, служителите споделиха своя празник с областния управител Димитър Иванов, кметове на общини в областта и ръководители на прокуратура, държавни институции и местната власт. Благодарствен молебен за здраве и успех на служителите от Областната дирекция отслужи Архиерейският намесник отец Панайот Чакъров.

DSC0084583 служители от ОДМВР – Ямбол са отличени по повод празника за постигнати високи резултати в оперативно-издирвателната работа, в превенцията и разкриването на престъпления, за съществен принос при изпълнението на професионални задачи, за подобряването на административното обслужване на гражданите и други.

 

DSC00864За проявена инициативност, постигнати високи и трайни резултати при изпълнение служебните задачи, със заповед от министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова с отличие “Почетен медал” е награден директорът на ОДМВР Ямбол старши комисар Генчо Иванов.

 

DSC00865Със заповеди на министъра на вътрешните работи с “Почетен знак – III ст.” са наградени 4 служители: гл.инспектор Т.Вълчев, гл.инспектор Д.Димов, инспектор А.Атанасов и комисар Ваня Щерева, която ще получи отличието си на тържествената церемония по повод професионалния празник на служителите от МВР на 5 юли в София.

 

DSC00866С “Писмена похвала” от министъра на вътрешните работи са отличени трима държавни лужители от ОДМВР Ямбол.

Със заповеди на директора на ОДМВР Ямбол с предметна награда – плакет “За заслуга в борбата с престъпността” са наградени 4 държавни служители, с “Писмена похвала” са наградени са 43 служители. 28 служители са повишени в длъжност, като 5 от тях са на изпълнителски длъжности и 23  на младши изпълнителска.

DSC00868Тази година по решение на ръководството на ОДМВР Ямбол с „Почетен плакет” за дългогодишен принос в борбата с криминалната престъпност и опазване на обществения ред, са отличени четирима ветерани – бивши служители от МВР: Тетьо Тенев, Йордан Добрев, Васил Димитров и Александър Александров.

Директорът на ОДМВР Ямбол връчи грамоти и парични награди на призьорите от конкурса за детска рисунка на тема: „Служителят в МВР”. На първо място е отличена рисунката на Виктория Петкова на 9 г., на второ място е творбата а Ванеса Тодорова на 10 г., а на трето  Мария-Десислава Йорданова на 11 г. и две поощрителни награди за Никола Караманолов на 10 г. и Илислава Георгиева на 9 г.

DSC00858В празничния традиционен турнир по стрелба с бойно оръжие тази година участваха 14 отбора, като в отборното класиране на Първо място е отбора на РУ “Полиция” – Тунджа, следван от отбора на сектор “Човешки ресурси” и на трето място отбора на РУ “Полиция” – Ямбол. В индивидуалното класиране на първо място е Стоян Господинов, следван от Събин Чаушев и Марин Маринов.

DSC00843 DSC00853DSC00873 DSC00882 DSC00888 DSC00870 DSC_2873 DSC_2940

About the Author :