Политици-аутсайдери и непознати лица в Инициативния комитет на Първанов в Ямбол

DSC02717aПолитици-аутсайдери като Иван Стефанов-председател на партия „Социалдемократи” и Ангел Ангелов, областен шеф на „Обединени социалдемократи”, и непознати фигури са лицата на АБВ в Ямбол.

Инициативният комитет е съставен от 9 души, сред тях анонимни, поне на този етап в публичното пространство, са управителят на МОЛ Ямбол Тенев, така и не се разбра личното му име, Ася Николова, Драгомир Димитров, д-р Николай Касъров.

Запасните офицери имат свой човек в Инициативния комитет на АБВ чрез полковник Божков, който е на твърде солидна възраст.

DSC02736aУчителското съсловие е представено в лицето на Ваня Йорданова, бивш директор на Младежкия дом, сега учител в Спортното училище, и Лиляна Даскалова, учител от Елхово.

Иван Стефанов, лидерът на ПП „Социалдемократи” на последните местни избори издигна за кмет на Ямбол чутовния шоумен Недялко Лазаров, който събра стотина гласа. Ангел Ангелов, шеф на „Обединени Социалдемократи”, почти не пропуска избори, в които е или водач на листа или кандидат за кмет, но гласовете, пуснати за него, са отчайващо малко.

About the Author :