Познато лице от ефира на DTV се завръща отново на екран

1540500712244„Без празни приказки” е предаването, което тръгва от събота по телевизия DTV. Негов автор и водещ е Мими Караколева, която e познато лице на телевизионната аудитория на Ямбол, защото преди водеше сутрешния блок на местната телевизия.

Тематиката на новото предаване ще включва развлекателни разговори, интересни събеседници, любопитни истории и полезни съвети. Водещата разясни пред „Делник”, че проектът има два основни компонента – интервю с гост и полезна рубрика с психолог. Гостите, който Мими Караколева ще представя на зрителите, ще бъдат успели в своята сфера млади хора, които, разказвайки за своите успехи, ще мотивират останалите.

”В последните няколко години ни липсват добрите примери! Моята главна идея е да откривам успели и щастливи личности, които да споделят за пътя и начина, по които са ги постигнали. Телевизиите ни заливат с негативна информация и проблеми, които ни задушават. Мисля си, че всички ние имаме нужда да виждаме позитивни и усмихнати лица, които биха ни върнали вярата и надеждата”, казва водещата на „Без празни приказки”.

Предаването ще бъде веднъж в месеца с няколко повторения. Периодиката е такава, защото Мими Караколева е и учител по български език и литература в ПГЗ „ Христо Ботев”. Тя е решила да съчетава двете любими професии – учител и журналист.

Преди две година Караколева напусна за кратко Ямбол и със семейството си се премести в Бургас, където натрупа журналиститески опит в една от бургаските телевизии. Самата тя категорично казва, че любовта към родния й Ямбол не може дълго да я държи извън него и за това отново се връща тук.  Познаваме Мими Караколева като активен, търсещ и интересен журналист, така че очакваме приятни изненади от новото й предаване „Без празни приказки”.

About the Author :