Поздравление на кмета на община Ямбол Валентин Ревански по повод 8 декември

Скъпи преподаватели и студенти,

Честит 8-ми декември! Студентските години са едни от най-хубавите в живота на човека. Всеки се среща с различни хора, които споделят неговите интереси, със съмишленици, с които по-късно работи, създават се приятелства за цял живот. Някои студенти дори откриват любовта и създават семейства.

Млади хора, Вие сега полагате основите на Вашата кариера – това, с което ще се занимавате цял живот. Бъдете целеустремени, търсете баланса между усвояването на нелеките науки в университета и забавленията, които ви привличат. Нека дипломата ви бъде подкрепена със знания и способност. Ямбол се нуждае от професионалисти, България се нуждае от вас. Останете и се реализирайте тук. На Вас разчитат не само Вашите родители, приятели и преподаватели, но и всички ние, за да работим заедно за просперитета на Родината ни.

Скъпи преподаватели, Вие, които се приели науката като Ваша съдба, продължавайте ревниво да следвате пътя на просветителството като истински будители, въпреки всички трудности.Пожелавам Ви здраве, постоянство в науките и ентусиазъм в работата!

Честит празник!

С уважение:

Валентин Ревански

Кмет на община Ямбол

About the Author :

4 Comments to “Поздравление на кмета на община Ямбол Валентин Ревански по повод 8 декември”
 • Студент
  December 8, 2020 - Reply

  Кмета да разкаже някой личен спомен от студентството си. Хаха

 • filmi full izle
  January 17, 2021 - Reply

  You ought to likewise work with a supplier that can be gotten to by a wide range on a wide scope of telephones and portable administrations. Nan Vaclav Oralie

 • Jasonmam
  June 24, 2022 - Reply

  электроштабелер
  https://elektroshtabeler-kupit.ru

 • Williamemilk
  July 1, 2022 - Reply

  штабелер электрический самоходный
  https://shtabeler-elektricheskiy-samokhodnyy.ru

Leave a reply